fbpx

Festvåning old

Ska ni ordna privat- eller företagsfest, kanske bröllop, dop, födelsedagsfest eller något annat? Kanske representation i hemmet eller personalfest på jobbet. En fest är som en premiär. Därför är förberedelserna viktiga för att ni skall få en lyckad upplevelse. Här skräddarsyr vi en meny för ert sällskap.

Den som har lite erfarenhet av livet vet att det är omöjligt att vara alla till lags. Fast med en buffé är det möjligt. Där kan alla hitta sin egen speciella favorit, även om det kan vara svårt att bestämma sig för endast en.

En buffé kan också spegla det tema du söker. Givetvis går det att kombinera bufféerna som man själv vill. Dessa bufféförslag är som sagt förslag. Kom gärna med egna önskemål.

Nu när du gått igenom vårt utbud så vill du förhoppningsvis också ha kontakt med oss. Du kan göra förfrågningar eller beställningar via vårt offert verktyg eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig och svara på eventuella frågor.

Vi på Restaurang Brazilia har kapacitet att servera 30-230 sittande gäster i vår ljusa och trevliga lokal på Östermalm.

Håll din fest hos oss!

Vi kan erbjuda parkeringsplatser till alla gäster och det finns goda möjligheter att köra fram till entrén med buss!

Vill du hellre att vi kommer med catering till dig så ordnar vi självklart det också! Våra skickliga och erfarna kockar levererar njutningsbar mat efter dina önskemål! Vi använder bara fina råvaror av högsta kvalitet. 

Vi har lång erfarenhet av att ordna fester, vi kan hjälpa till att ordna underhållning, ljud & ljus. Med oss som arrangör blir festen en garanterad succé!

Du är varmt välkommen att boka visning av vår lokal med Eddie på 08-4060234 eller maila till eddie@restaurangbrazilia.se

Brazilia

Brinellvägen 64
114 28 Stockholm

Vill du boka festvåningen? Klicka på knappen nedanför

SKAPA FÖRFRÅGAN

Familjeägd restaurang

”LITE EXTRA” FÖR ETT RIMLIGT PRIS!

Translate »