fbpx

Lunch

20 Januari till 24 januari

Måndag

Kött

Ugnsgrillade BBQ-ribs (revbensspjäll) serveras med röstipotatis, BBQ-sås samt aioli.

Fisk

Stekt fisk piccata serveras med mustig tomatsås, basmatiris, aioli samt citron.

Vegan

Grönsaksgryta på linser, sojafärs, bönor, kikärtor och vitkål serveras med basmatiris.

Tisdag

Klassiker

Raggmunk serveras med stekt fläsk samt lingonsylt.

Fisk

Gratinerad torskfilé i grädde, champinjoner & ost serveras med potatispuré.

Vegan

Indisk sötpotatisgryta med kikärtor, chili samt färsk persilja serveras med basmatiris samt citron.

Onsdag

Kött

Kalvstek Provencale serveras med rostad potatis, rödvinssky, slungad haricots verts samt vitlökssmör.

Fisk

Pankopanerad stekt sejfilé serveras med dansk remouladsås, nykokt potatis, rostad lök samt citron.

Vegan

Ugnsgratinerad färsk broccoli & blomkål toppad med havregrädde chili & rostade frön servera med grönsallad.

Torsdag

Klassiker

Ärtsoppa med rimmat bogfläsk serveras med kökets egna pannkakor, sylt & grädde.

Kött

Ugnsgrillad fläskfilé serveras med whiskysås & stekt kulpotatis toppad med dragon.

Vegan

Sojafärsbiffar serveras med gräddsås på havregrädde samt stekt kulpotatis toppad med dragon.

Fredag

Fågel

Orientaliska nötfärsbiffar serveras med buljongkokt bulgur, het paprika röra samt tzatziki.

Fisk

Fransk saffransdoftande fisk & skaldjursgryta serveras med basmatiris, aioli samt citron.

Vegan

Kökets egna potatisbullar serveras med ruccola & rädissallad samt lingonsylt. alt. crème fraiche.

Familjeägd restaurang

”LITE EXTRA” FÖR ETT RIMLIGT PRIS!

Translate »