fbpx

Lunch

24 Februari till 28 Februari

Måndag

Kött

Grillad pljeskavica serveras med rösti potatis, ajvar, gräddfil & lök.

Fisk

Stekt panerad torskfilé serveras med stuvad bladspenat, nykokt potatis samt citron.

Vegan

Sojafärsgryta med grönsaker serveras med basmatiris.

Tisdag

Klassiker

Raggmunk serveras med stekt fläsk samt lingonsylt.

Fisk

Ost & champinjongratinerad flundrafilé serveras med potatispuré.

Vegan

Pasta pomodoro (tomat, vitlök & basilika) alt. riven parmesan

Onsdag

Kött

Ugnsgrillad kotlettrad serveras med gräddsås samt rostade rotfrukter.

Fisk

Stekt laxbiff serveras med mustig vitvinsås, potatispuré samt ångade gröna ärtor.

Vegan

Kökets egna grönsaksbiffar serveras couscous, ruccola, ajvar & vitlökskräm.

Torsdag

Klassiker

Ärtsoppa med rimmat bogfläsk serveras med kökets egna pannkakor, sylt & grädde.

Kött

Ugnsrostad högrev serveras med rödvinssås, vitlöksspetsad potatis i ugn samt smörslungade haricots verts.

Vegan

Indisk grönsaksgryta med kikärtor, blomkål & tomat serveras med basmatiris.

Fredag

Fågel

Currystuvad kycklinglårfilé serveras med basmatiris.

Fisk

Fisk & skaldjursgryta a la Montenegro serveras med basmatiris, aioli samt citron.

Vegan

Grönsaker & tofu i kokosmjölk & rödcurry serveras med glasnudlar.

Familjeägd restaurang

”LITE EXTRA” FÖR ETT RIMLIGT PRIS!

Translate »