Gå till innehåll

Förrätter
- Lax ”kallrökt” pepparotscremé, crostini, nöt vinegrete, syltad rödlök och vattenkrasse.
- Gödkalv ”58°C” kryddat med rosmarin och citron samt rostad olivcrunch, serveras med dauro olivolja, kapris, bakade semitomater, rucola och parmesanost samt tryffelcremé.
- Dill- och citrongravad lax med rågbröd och hovmästarsås, serveras med hyvlad rädisa, plockad dill, inlagd gurka samt picklade senapsfrön.
- Italiensk tallrik: Grillade kronärtskockor med parmaskinka, sparris, fetaost samt rostade pinjenötter, serveras med pesto och bakade Vikentomater
Vegetariska förrätter
- Västerbottentarte med löjrom, finhackad rödlök och syrad grädde.
- Krispiga färska rödbetor ”vego” med getostmousse, rucola, honungsglaserade valnötter och balsamicosirap.
- Jordärtskockssoppa med tzay, dragon och tryffelkrutong
Varmrätter kött
- Pepparkryddad oxryggbiff med confitbakad tomat och råstekt vitlökspotatis samt bearnaise.(kundfavorit!)
- Grillad kalvrygg, nyslagen kallrörd bearnaise, tryffel- och chévrepotatis samt bakade och sherryinlagda plommontomater.
- Kalvschnitzel med sardellsmör, grillad citron och rostad potatis samt rödvinssky och ärtsallad.
- Grillad kalvrygg med färsk sparris och gräddkokta murklor samt potatisbakelse med smak av parmesanost samt semibakad tomat
- Grillad oxfilé med chilibéarnaise, grilltomat och rostad säsongssallad samt krispig mandelpotatis med västerbottensost
- Marinerad grillad lammytterfilé ”örter och vitlök” med ragu på rostad ostronskivling, soltorkade tomater, haricots verts, vitlök och fetaost, serveras med rosmarinsky och krämig potatisgalette.
Varmrätt fågel
- Provençalebakad grillad majskycklingfilé med grillade grönsaker, serveras med sås på peppar och cognac samt fondantpotatis.
- Parmesanoststekt majskyckling med syrlig tomatconcasse och pesto samt grillade grönsaker.
- Glaserat ankbröst med ragu på ekskivling, äpple och jordärtskocka, serveras med tryffelpotatispuré.
- Grillad majskyckling med gräddkokta murklor, friterad schalottenlök, rödlöksmarmelad och äppelsky.
Varmrätt fisk
- Stekt gös i bit med brynt pepparrotssmör smörstekta kantareller eller champinjoner beroende säsong, grillad citron samt kokt potatis.
- Rödtungafilé ”meunière” med svamp efter säsong, brynt smör och kokt potatis.
- Ångad laxfilé med kräfthollandaise, pepparrot och säsongens primörer samt kokt potatis.
- Ört- och citrusmarinerad ångad laxkub med havskräfta, pilgrimsmussla och julliennegrönsaker samt vitvinssås och pressad potatis.
Varmrätt vegetarisk
- Kikärtsbiff med riven zucchini och jalapeños, serveras med läskande citroncremé, hel bakad blomkål och grillad spetskål samt bakade betor.
- Svamprisotto med rostade betor, grillad grön sparris, hyvlad parmesan och syltad shiitake samt rucola.
- Tempura- och sesamfriterad blomkål med tryffelmayo och spenatsallad med hasselnötter.
- Smördegsrullad med dadlar, spenat och fetaost serveras med het tomatsås och grillade grönsaker.
Desserter
- Ananas i bitar ”cuba libre” med kokoscrème med vanilj, dulce de letche och kokos crisp
- Caramellbavroise med passionsfrukt och nougatcrisp samt mandelbotten, serveras med krokant och passionsfruktscurd.
- Vispad mjölkchoklad ”jivara” med bakad vit choklad och tripple hallon ”sås, torkat och färsk”
Translate »