Om oss

På Restaurang Brazilia erbjuder vi prisvärd mat av hög kvalitet med fokus på god service. Vi är stolta över vår variation av svensk husmanskost och cross cooking med utländsk touch, samt över vår prisvärda lunch som inkluderar dryck, bröd, sallad, efterrätt och kaffe. Välkommen till Brazilia, där du får det där ”lilla extra” till ett rimligt pris.

Högkvalitativa råvaror - utsökt matupplevelse!

En avgörande punkt för oss var beslutet att ha vår egen meny. Vi samarbetar med lokala leverantörer och odlare för att skapa en unik fusion av smaker. Vi har experimenterat med olika tekniker för att förena influenser från olika kök och resultatet är en meny som är både nyskapande och smakfull. Vi arbetar med färska råvaror och använder vårt kunnande för att återuppliva gamla recept och rätter med en modern twist.

Klassiskt möter modernt i vår meny!

På vår meny förenar vi influenser från olika delar av världen och skapar en spännande fusion av smaker. Vi har hämtat inspiration från klassiska köttbutiker och moderna koncept för att skapa rätter som sticker ut. Våra rätter presenteras med passion och kreativitet vid bordet och ger en extra dimension till din matupplevelse.

Our Story

Sedan 1999

Från en liten familjerestaurang till en av de bästa lunchupplevelserna i området.

Maten

Vi har ärvt våra recept från generationer tillbaka för att bevara traditionen och erbjuda en kvalitativ matupplevelse.

Kvalité

Vi använder enbart högkvalitativa råvaror i alla våra recept, med fokus på att servera och presentera en minnesvärd middagsupplevelse.

Med varje rätt sprider vi passion och kärlek till maten.